top of page
DSC_5950.JPG

over Avantage

Bij autorijschool Avantage les je in een Ford Focus. De auto is voorzien van vele opties om het rijden te vergemakkelijken en te optimaliseren. Autorijschool Avantage hanteert zeer aantrekkelijke prijzen en sluit aan op jouw kennis en vaardigheden op het gebied van deelname aan het verkeer.


Voor degenen voor wie autorijden helemaal nieuw is én voor de leerlingen die reeds enige ervaring hebben, zullen wij de lessen optimaal verzorgen. Alle lessen zullen volledig afgestemd worden op de leerling.

Onze manier van lesgeven is plezierig en luchtig. Wij zijn van mening dat je als leerling meer leert als jij plezier ervaart tijdens het lessen.

 

​De lessen duren een uur. In de lessen legen wij alle technische handelingen duidelijk uit. Aan de hand van de vorderingen beoordelen wij per leerling het bereikte niveau. Zo kunnen wij aangeleerde vaardigheden uitbreiden. Daarbij staat vanzelfsprekend het zelfstandig uitvoeren van de rijvaardigheidshandelingen centraal. Uiteraard werken we ook aan het verhogen van het verkeersinzicht.

 

​Op die manier werken we samen naar het einddoel toe: een bewuste bestuurder, die in staat is zelfstandig en veilig door het verkeer te bewegen.

 

bottom of page