top of page

Pakket

Bij autorijschool Avantage kun je voordeelig lessen doormiddel te kiezen voor een pakket. Dat scheelt altijd wel kosten. Zie hieronder de pakketen waaruit uw gebruik kunt maken:

• Lespakket van 15 x 60 min: € 675,00
Dit pakket is zeer handig voor als u al een rijbewijs heeft en lang niet meer hebt gereden. Dan kunt u in die 10 lessen u ervaring weer verbeteren.
• Lespakket van 30 x 60 min incl examen, eigenverklaring en theorie examen normaal versie: € 1600,00
Als u al ervaring heeft in het besturen van een auto dan is dit de juiste pakket om te nemen bij autorijschool Avantage. Bij dit pakket zit het CBR praktijkexamen inbegrepen.
• Lespakket van 45 x 60 min incl examen, eigenverklaring en theorie examen normaal versie: € 2050,00  
Dit pakket wordt het meest gebruikt en is daarom ook zeer voordelig. Voor een algemene lesser is ongeveer 40 lessen voldoende om het rijbewijs te halen. Extra lessen kunnen altijd genomen worden buiten de 40 lessen. In dit pakket is het CBR theorieexamen en praktijkexamen inbegrepen.
• Spoedcursus
In overleg met autorijschool Avantage kan er een spoedcursus geregeld worden.
 
 • TTT (TussentijdseToets)                                                                                                        TTT: de tussentijdse toets (TTT) is een toets die verloopt als een echt praktijkexamen. Het is een goede gelegenheid om een algemene indruk te krijgen hoe ver je bent in de rijopleiding. Het kan je goed helpen om te ervaren dat spanning een stuk minder is nadat je de toets hebt gereden. Dit helpt je weer om bij het praktijkexamen hier met een gezonde spanning naar toe te gaan.Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen doorgenomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je instructeur rijdt altijd mee.
 
 
 
bottom of page